Altijd al eens een gymnasium van binnen willen zien?
Altijd al eens kennis willen maken met echt nieuwe vakken?
Altijd al eens aan de slag willen gaan in ons laboratorium?

Meld je dan aan voor de Juvenaat Experience van het Gymnasium Juvenaat!

Je hebt de keuze uit één van de volgende data in 2021:
13 januari, 10 februari, en 24 februari.

Wij bieden je dan de kans om een aantal lessen op onze school mee te maken. Dat zijn in ieder geval Latijn en Grieks, want die vakken horen echt bij een gymnasium. En voor de rest maken we een mooi pakket voor je: dat kan een les in een andere taal zijn, zoals Frans of Duits, een les biologie of TNS (dat is de afkorting voor het vak Techniek-Natuurkunde- Scheikunde); of les geschiedenis of wiskunde?

Als je deelneemt aan de Experience ontvangen we je in de aula. Daarna volg je een paar lessen alsof je bij ons op school zit. Je wordt steeds begeleid door enkele leerlingen uit onze eerste klas. Zij gaan met je mee naar de verschillende lokalen, zij volgen samen met jou de lessen en houden met jou en de andere leerlingen ook pauze. Zo krijg je mooi de kans met nieuwe vakken kennis te maken en met leerlingen te kletsen die jou zijn voorgegaan vorig schooljaar.

Wil je je aanmelden, stuur dan een e-mail aan juvenaat experience en vertel ons in je e-mail je naam en je eigen e-mailadres, van welke basisschool je bent en op welke datum je de Juvenaat Experience wilt komen volgen. Wij sturen je dan een e-mailtje om te vertellen dat je bent ingeschreven. Later ontvang je nog een lesrooster en hoe laat we je op onze school verwachten.