Goede doel sociale actie 2018 bekend

In een volle aula hebben 4 leerlingen de traditie van het kiezen van het goede doel voor de sociale actie voortgezet. Zij presenteerden elk het door hen aangedragen goede doel.
Rick van Broekhoeven uit leerjaar vier kwam het meest overtuigend over zodat na een stemming onder alle leerlingen het goede doel voor de sociale actie bekend gemaakt kon worden.
In 2018 zetten alle leerlingen van het Juvenaat zich in voor de Stichting Filippijnenaktie Vigan – Mindoro. Een bijzondere stichting die zich inzet voor de ondersteuning van kleinschalige projecten ter bevordering van onderwijs op verschillende niveaus op de Filippijnen, dit o.a. door individuele financiële adoptie van studenten door adoptie-ouders.
De voorbereidingen voor de sociale actie zijn reeds gestart. Zo zal er in de week van 19 februari radio gemaakt worden vanuit de Glazen School, 24 uur live op internet en radio Reimerswaal. Daarmee geven we de actie een behoorlijk steuntje in de rug in de regio. Daarnaast zullen er weer allerlei acties opgestart worden met als doel om op 23 februari weer een geweldige opbrengst bekend te kunnen maken.
Deel dit bericht
Media
  • mansalay11.jpg