Beste leerling van groep 7

Wat leuk dat je ons hier al hebt gevonden!
Momenteel zit je in groep 7 en ben je jezelf aan het oriënteren op het onderwijs op de middelbare school. Dit is een belangrijke keuze en je wilt natuurlijk volgend jaar, samen met je ouder(s) en/of verzorgers, een weloverwogen keuze maken zodra je het schooladvies krijgt van je leerkracht in groep 8.

Wij vinden het, net als jij, heel belangrijk dat je hier een goede afweging in kunt maken en daarom willen we je graag laten zien wie wij als MollerJuvenaat zijn en jou laten ervaren waarom het MollerJuvenaat zo'n leuke school is. 

Dit is ook de reden waarom we activiteiten organiseren waar jij als groep 7 leerling ook al aan mee kunt doen! Geef je bijvoorbeeld samen met je ouders op voor één van de Walk-ins, Doemiddagen of Zin in 't Gym. Deze middagen worden speciaal georganiseerd voor leerlingen van groep 7 en 8.
Speciaal voor leerlingen uit groep 7 worden deze activiteiten ook na de aanmeldingsdata nog georganiseerd. Zo kunnen jullie ook dit schooljaar nog kennis met ons komen maken. 

Klik op de tabbladen hiernaast of de links in de tekst voor meer informatie!

Je zult zien dat onze leerlingen en docenten heel bijzonder zijn. Iedere leerling kent iedere docent en andersom. Op het MollerJuvenaat zijn we daarom met elkaar een hechte gemeenschap. Leerlingen en docenten geven SAMEN vorm aan deze prachtige school.
Ervaar het zelf als je bij ons op school een kijkje komt nemen.

In groep 8 krijg je een schooladvies van je leerkracht waarmee je je kunt aanmelden voor het MollerJuvenaat.

Wist je dat:
  • je op het MollerJuvenaat met een mavo/havo-advies en met een havo-advies kunt starten op de havo?
  • je op het MollerJuvenaat met een havo/vwo-advies of een vwo-advies kunt starten op het atheneum of op het gymnasium?
  • je kunt versnellen op vakken waar je heel talentvol in blijkt te zijn?
  • je niet direct van school hoeft als het niet gelijk in één keer lukt? We bekijken wat voor jou de beste route is tot succes.