Update: de Webinar omgeving blijft tot en met 10 maart te raadplegen.

We zijn trots op onze school en laten dat graag aan je zien. Door je de school van binnen te laten zien laten we je graag ervaren wat Gymnasium Juvenaat zo'n leuke school maakt. Door de verlenging van de lockdown is het organiseren van een 'normale' open avond op dit moment echter helaas niet mogelijk. Toch is het kiezen van je middelbare school een belangrijke keuze! Wij komen graag in contact met jou en je ouders!

Om je in contact te brengen met onze fantastische leerlingen, ouders en medewerkers organiseren we nu tweemaal een webinar op de onderstaande dagen:

Open4U 1   Dinsdagavond 02-02-2021     19.00u - 21.00u  
Open4U 2   Donderdagavond 04-02-2021      19.00u - 21.00u

De digitale versie van Juvenaat-Open4U wordt speciaal voor jou georganiseerd!  Zo willen we je vertellen hoe het eerste leerjaar eruit gaat zien, hoe we je kunnen ondersteunen, uitleggen wat versterkt talenonderwijs is en waarom klassieke talen zo leuk zijn. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen aan bijvoorbeeld onze leerlingen... en zoveel meer! Kortom kom vooral (digitaal) langs en stel je vragen!

Door dit formulier volledig in te vullen weten we wanneer we jou en je ouders kunnen verwachten! Bovendien kun je gelijk laten weten welk onderwerp voor jou belangrijk is om tijdens het webinar te bespreken, we komen er zeker op terug!

Velen van jullie hebben zich via de website al opgegeven voor de oorspronkelijke Open4U-momenten.
We willen je dan toch in ieder geval vragen om dit formulier (alsnog) volledig in de vullen, zodat je we je daarna de deelname link kunnen toesturen.

De link om deel te kunnen nemen aan de digitale open avond ontvang je in de middag voorafgaand aan de webinar op het e-mailadres dat je hebt opgegeven. 

We zien jullie graag digitaal op onze Open4U-avonden!