Pre-gymnasten 2022
Pre-gymnasium

Wil je altijd alles weten? Misschien weet je ook al heel veel? Ben je altijd snel klaar met de opdrachten die je op school krijgt? Of zoek je uitdagingen naast de lessen die je van jouw juf of meester krijgt? Dan is het pre-gymnasium iets voor jou!Het Juvenaat is een school die leerlingen graag uitdaagt met onderwijs op hoog niveau. Jij krijgt de mogelijkheid om dat mee te maken bij het pre-gymnasium. Je krijgt zes dinsdagochtenden les op het Juvenaat van onze leerlingen en topdocenten.

Thema 2021: Rome, rekenen en meer!

Na het succes van voorgaande schooljaren verzorgt Gymnasium Juvenaat ook dit schooljaar het pre-gymnasium. Hét lesprogramma voor groep 8’ers die vwo-capaciteiten hebben en extra uitdaging zoeken. Leerlingen met tenminste advies havo/vwo kunnen op het Juvenaat terecht.

Als begaafdheidsprofielschool biedt Gymnasium Juvenaat graag extra uitdaging voor leerlingen uit het primair onderwijs. Ook dit jaar verdelen we de pre-gymnasiasten over twee startmomenten. Gymnasium Juvenaat zal alle  aangemelde leerlingen proberen in te delen en leerlingen van één basisschool in ieder geval bij elkaar plaatsen. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Door aantallen leerlingen kan het mogelijk zijn dat we met de laatst aangemelde school of scholen contact opnemen om alternatieve data en een aangepast programma te bespreken.
We hebben een programma opgesteld dat jou als leerling uitdaagt om leerstof op een hoog niveau om te zetten in een eindproduct op topniveau.

Zin in?

De startdatum van het eerste traject is dinsdag 9 november 2021. De startdatum van het tweede traject is dinsdag 18 januari 2022. Wanneer je je inschrijft zullen wij je indelen, eventueel samen met andere leerlingen van jouw basisschool. 

Je krijgt les in vakken zoals Latijn, Engels, geschiedenis, wiskunde, bedrijfseconomie en nog veel meer. En je leert presenteren, samenwerken en practicum doen.

Het enige dat je hoeft te doen is jouw interesse bespreken met je ouders en je leerkracht op school. Je leerkracht kan je vervolgens aanmelden via de onderstaande link. Deelname aan het pre-gymnasium is gratis. 

Doe je mee? We zien je graag als deelnemer van het pre-gymnasium terug op het Juvenaat!
 
Meer informatie is op te vragen via pre-gymnasium.